Urbanowicz Studio Architektury

 dr inż. arch. Barbara Urbanowicz

gallery/318-49940_facebook logo
gallery/logo www pink żarówka

Projektowane pomieszczenia: przedpokój, salon, kuchnia, łazienka, ubikacja, sypialnia (w trakcie opracowania).

Cel: wydzielenie odrębnego mieszkania na górnej kondygnacji (poddasze użytkowe) domku jednorodzinnego, dostosowanie kolorystyczne do istniejącej podłogi - parkiet układany w jodełkę w ciepłej kolorystyce, rozświetlenie wnętrza, wytworzenie wielu miejsc składowania (szaf) przydatnych dla czteroosobowej rodziny.

Rozwiązanie: stosowanie zgaszonych barw w celu stonowania parkietu, stosowanie jasnych barw oraz luster na przeciw okien w celu rozjaśnienia wnętrz. Wykorzystanie wnęk i niewygodnych przestrzeni pod skosami jako powierzchni magazynowych - szaf.

Dom w Tychach - Beton we wnętrzu

gallery/accamera_24a
gallery/accamera_25a
gallery/accamera_26a
gallery/accamera_27a
gallery/accamera_28a
gallery/accamera_22aa
gallery/accamera_23aa